Total de visualitzacions de pàgina:

13 de novembre del 2017

Macerat

Diu Kierkegaard a El diario de un seductor que 'los enamorados, por lo general, consideran el instante de su encuentro como lo más bello que existe en el mundo'. Que lo más bonito es empezar, deia la cançó. Els inicis són el millor d'una relació, el que dius tu sempre Teresa, i tant, penso.... No voldries que s'acabés mai.

Dues trobades amb tu després d'un llarg impàs. I encara sento la bellesa dels inicis quan ens retrobem. Una amiga diu que et faig volar. Per això no vas desaparèixer, per això ens retrobem, per això em fas preguntes, per això tants escrits only for your eyes.

No sé per on començar, em deies. 'El meu univers, abastant tots els oceans'. Tants inicis possibles. Vas triar el teu nord, el tacte dels dits resseguint els meus, la pell que es desvetllava mentre navegaves... Podria desfer-me en elogis però no cal. Preservo l'oratge. El silenci, bell aliat.

Preàmbuls, obrint parèntesi, molts punts suspensius... Et va sobtar que no fos un doll concentrat, només pinzellades de tardor... Encara t'assaboreixo... Un doll és com el vi... Macerat... Guanya intensitat. I no l'acabaries mai...

Ja ho veus que de propostes no me'n falten. A tu també cal deixar-te macerar.  Guanyes en deixar-te sorprendre, un bon inici per a tots els punts mitjos i en comú.

Ho faries per qualsevol amic, o amiga. Acollir. El principi d'empatia.  De la generositat. De la bona educació. De la discreció. No és que et vegi amb bon ulls, és que em sento afortunada. Que cada retrobament sigui un only for my eyes...


Eddie Higgins... I Should Care








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada