Total de visualitzacions de pàgina:

1 de març del 2018

Quan sigui gran seré feliç...

'Quan sigui gran seré feliç. Quan seràs gran? Quan seràs feliç?'...

La tarda enamorada acull núvols grisos reflectits en el mar de plata i hivern. M'agrada seguir l'onada del meus pensaments. Sec de costat amb un home que estimo. Sec de costat i penso si no és producte d'un desig ingenu. Tant que he teoritzat sobre l'amor i ara el terreny que trepitjo es torna movedís. La reacció immediata a l'estabilitat, el dubte. 
 
Durant molts anys, la idea que no seria capaç de tenir una relació de parella estable ha arrelat tant que davant la possibilitat propera de tenir-la, torno a reviure fantasmes del passat. No ha ajudat gens la desconfiança que algú pugui dir-me que m'estima o el convenciment que l'amor sense conflicte és un amor de pa sucat amb oli. Poca broma. Ignorar els fonaments que construeixen una parella. Si la relació no vola, no és amor de debò?


Foto: Josep Pijoan


Infles un munt de globus per esclatar-los davant teu. Mantres inqüestionables: ningú no serà prou per tu, gaudeix-ne fins que duri. Fins que duri? És dur que l'expectativa d'una relació sigui aquesta. Sap greu quan t'ho diu la persona que més t'ha estimat, o que més has sentit que t'estimava... Fins que duri, com una sentència, l'espasa de Dàmocles. I t'ho acabes creient. Que no durarà.  

No pas avui que seiem de costat. Que mentre el tren ens duu a recer, les barques gronxen somnis breus vora el mar...


 Foto: Albert Barrieras

Tarda de plata i hivern. Accepto la por, la incertesa, la reflexió. Accepto el nostre temps, que és tan valuós. Actes d'amor? Sortir de casa per dur-me el que demanava... Escurçar la distància entre nosaltres un vespre d'hivern... Foragitar els esculls... Atendre el que és millor i encara més millor...

'Involucrarse en vidas que estaban dejando pasar sin vivirlas'. Hi ha un exemple més clar del que podem compartir plegats? 


Resultat d'imatges de cavalls salvatges llibreResultat d'imatges de érase una vez una alternativa a la felicidad

Lectures d'hivern, properes. Us en faré cinc cèntims...




Michel Legrand & Phil Woods... Once Upon A Summertime...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada