Total de visualitzacions de pàgina:

19 d’abril del 2018

Miss Maps

Fa uns mesos vam coincidir amb una amiga molt propera. Va ser un dissabte d'hivern, concert de corals d'infants a Manresa. En serem 1.500, mare. Poca broma. La música, aprendre, gaudir-ne... Un autocar esperava els petits cantaires a Roda. Només alumnes? I els pares? Aneu pel vostre compte... Cara de poker la meva amiga i jo, què fem? El concert no era fins a la tarda...

Les sorpreses s'entomen tal com vénen... Anem a Manresa, ara, un matí per a nosaltres. La perspectiva positiva i l'adaptació al canvi. Construir un altre dissabte, no pas el que havíem previst... Eix transversal, la meva amiga conduint el cotxe i la conversa. És sàvia, màgica i té una veu que envolta els sentits. Abraça el ioga com una manera d'entendre el món i viure'l intensament. M'agrada escoltar-la. N'aprenc.

Vam decidir anar a un indret que li havia recomanat una amiga, el parc de l'Agulla. Com que sóc una mica Caputxeta i volia arribar a bon port vaig pensar que s'esqueia el suport de Miss Map. És cert que parla una altra llengua i que té una tonalitat enllaunada però darrerament la porto amb mi. És efectiva. Eficient. Amb ella és més portàtil arribar a bon port.

Vent removent l'aigua del toll, alguns esportistes, el Parc de l'Agulla, mira quina terrasseta més estupenda, dues clares, Montserrat, imponent.. Per nosaltres, per aquest matí inesperat, somriu. Temes estrella, la salut, l'amor... Selfie d'amistat, de divergències en la manera de relacionar-nos amb els homes de la nostra vida... Si construïm el dia, el món, que sigui a fi de bé.  I amb tots els matisos que ens defineixen vam teixir la jornada.

Després del concert, meravellós, impactant, vam recollir la canalla, entusiasmades, quin poder té la música aplegant el bo i millor del que sentim, abocant el bo i millor del que podem expressar. De tornada la mainada dormint i nosaltres reprenent el fil...  Deso Miss Map, ja no ens cal, vols que escoltem... Somriu, coincidim...

Sol de tarda, el Berguedà desplegant els cims d'Ensija i Pedraforca, travessant l'eix...

Rachel Sermanni... Ramon Mirabet... Marshmallow Unicorn...

Vídeo de ramon mirabet marshmallow unicorn














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada