Total de visualitzacions de pàgina:

18 d’abril del 2021

Alquímia

Corones el cim, damunt la roca, davant el blanc de la neu que aquests dies t'envolta. Les espatlles fermes que conec de pam a pam, l'esquena allargassada que l'esguard perfila, les cames entreobertes que reposen suaument, no et giris, ja m'hi acosto, el paisatge compartit, per un instant.

I amb el desig que travessa la imatge i em duu al teu costat deixo que aquest moment sigui  el nostre, tenir-te a prop encara que admiris en solitud, car tot és com vols que sigui, ben teu.

Un privilegi compartir, com si et digués el que m'agrada, l'imperceptible al teu atzar, al meu. Que junts vam caminar i vam fer la descoberta i segur que te n'alegres que hagi fet el pas, aquest discret gest d'apropar-me, sóc aquí, al teu costat.

És la nit, és aquesta matinada de lluna creixent. 'I no en sabria dir res més', acaronar el desig davant l'indret precís que admiro mentre sento que aquest calfred no és tan fred si sóc al teu costat, imaginant els mots, el gest, l'alquímia d'aquests segons albirant el cim coronat, el teu instant.


Gladys Knight & The Pips... If I Were Your Woman 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada