Total de visualitzacions de pàgina:

13 de febrer del 2016

Volar... Imaginar...

L'Escala, estiu de 1987. 'Manejable', em deia el porter de la disco. I jo somreia... C'est la vie... I en un tres i no res un munt de voltors al meu voltant, la majoria francesos, algun italià.

 Gente di mare, a cau d'orella. Vincenzo, les companyes de l'hiper picant-me l'ullet. Treballàvem de dia. Sortíem de nit. L'endemà, dormint al lavabo de l'hiper. Amb l'Encarni, quin riure, treient la pols als Cutties de la prestatgeria... Monopole. Qui pot beure un vi amb aquest nom?

Anàvem a la platja entre torn i torn. I ens dinamitzava la Ro. Tere, Encarni, nenes, avui sopar de gala. Totes maquillades, moreníssimes. La del tabac la més guapa, la Mireia, se'n feia uns farts, de lligar...  Acabades de sopar, chupitos, I Still Haven't Found What I'm Looking For.

Cua a la disco. Les nenes de l'hiper gratis. Hola 'manejable'. Cap a dins.  Tere, per què et diu manejable? Per què sóc menuda.  Nothing's gonna stop me now... Entràvem a mogollon però un cop a la pista, dispersió... Vaig somriure, ell també, era més petit, de Nîmes... Aquella nit... Nit i matinada..  Dolcet en Samuel. Llavis amb regust de vodka amb pinya. 

Obre els ulls, princesa...  Que de amor ya no se muere... L'home més guapo del món, en Roberto, un bomber voluntari de Figueres. Tere no et canses mai de ballar? I tu de lligar? Demà et porto amb la moto. L'enveja de les hiper.

Tere... Tere maca, em passes el vi?  Mira't aquí. Ostres, el manejable. Que bona aquesta foto, Encarni, mira, la Ro, la Mireia... Que guapes, us en recordeu? Tere, per què sempre tancaves els ulls quan ballaves? No ho sé... Timidesa?... Intimitat?...Volar... Imaginar...

Loredana Berte... Sei Bellissima...Vídeo de sei bellissima
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada