Total de visualitzacions de pàgina:

4 de març del 2016

Maridatge

Una estació al bell mig de les vinyes, Subirats, el punt de trobada. Tastet, de vida, l'ennuvolat dia en què el sol és tan sols o sortosament un privilegi. Per això ens aixopluguem darrere els vidres del Centre Agrícola, amb un vermut preludi de moltes converses.

Ben a prop les caves, les vinyes, l'acolorit món que estem a punt d'assaborir. Agraïment. Josep Maria. Marta. Saviesa. Perquè no és tan sols la verema i l'elaboració acurada. És l'enginy de crear i compartir, el concepte d'enologia que es reinventa. Risc? Plaer. Les copes, el suau lliscar de la densitat, el paladar que retroba l'afruitat, la tonalitat assolida amb cura...

Després d'un itinerari d'aprenentatge i murals primitius un àpat excepcional, maridatge de mots, 'Marina Rión'... Ens estimem... Més... Que la tarda flueixi perquè és tota nostra. Per això retornem al Centre, taules de marbre, partida de dòmino, els avis del terreny que reneguen dels mòbils i rumien bastir les hores de juguesca apassionada.

Cap al tard el cel dibuixa mil formes i sortim a l'aire de l'hivern... Ens abracem... Sentim l'escalfor encarant el nostre nord i el vostre sud, un present que ja és record darrere els vidres del tren de tornada...

Per a vosaltres... Mario Biondi... This Is What You Are...


1 comentari:

  1. Sí,ens estimem. El temps se'ns escola mentre som juntes. La paraula i un bon vi ens acompanya i ens gronxa. La nostra amistat ens reconforta i ens fa grans. Que duri per sempre!

    ResponElimina