Total de visualitzacions de pàgina:

28 de març del 2017

Iretha


Juliol. At home. Tot just iniciàvem aquesta amistat tan nostra. La meva Frida Khalo particular, aquell dolldemots del teu moment delicat... Tres anys després d'un cafè entranyable amb tu a la terrassa de casa et torno a fer present, ara que la silueta dels Munts acull un altre capvespre...

Together. Soles, a pèl o amb bona companyia. Repte, ser millors, tastar, experimentar. Al gospel. Com a la vida. Ens agrada tenir presència en l'espai obert d'una actuació... Repte, actuar en públic, concentrades les mirades en la nostra veu, en la nostra emoció.

Ens emmirallem l'una en l'altra... Mimetisme, ser presents al món, als contextos comuns. De costat, còmplices, la passió, compartida...  Respectant els petits espais propis. Perquè la màgia del 'Magnify' és precisament deixar volar voluntats. I d'aquesta en sabem un munt.

Pallasses. Giravolts, algunes passes... Jocs de veus, de teves a meves... Aplicades, ara toca el to, ara la melodia... Aquest compàs, aquella nota, mezzos, arriscant l'agut, un somriure, som-hi... I hi arribem... Com els àngels...

Unes quantes covers, a dues veus, a tres, anxovades a les escales d'un guitarra que sap d'acords, de melodies, que flueix, que trena cançons, aquesta... I aquesta altra... No ens les acabem. Cantar plegades, plegats... Guanyar intensitats.

Amazing Iretha... Great TeresEtta... Amb swing... Amb soul...

In Concert... You Make Me Feel Like a Natural Woman...

Vídeo de You Make Me Feel Like a Natural Woman... ARETA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada