Total de visualitzacions de pàgina:

31 de juliol del 2018

Aigua de desglaç...

Comentàvem amb una amiga de collita recent la importància de les emocions. Mentre enfilàvem el sender que duu al llac de Juclar compartíem punts de vista molt semblants. Una conversa amb majúscules.

'Les emocions no són negatives o positives, sinó útils o perjudicials', diu l'Elsa Punset. Gestionar-les. No és tasca fàcil. No ho ha estat mai. Però potser si 'posem un nom a cada emoció' que sentim potser si més no les identificarem. Tenim feina, Teresa. Molta. Que les emocions no ens destorbin en el camí per créixer. En solitud. En parella.

Som la versió que anem construint amb el pas del temps que vivim. I ens sorprèn quan algú ens defineix, sobretot les noves coneixences, que no saben el que has viscut, el que has patit, el que t'ha agradat i encara t'agrada, el que t'agradaria. Et coneixen en present i tu també.

Venia de gust aprofundir, aquest cap de setmana. Continuar aprenent. Excepcional. El millor entorn, la millor companyia. Tornes a casa plena a vessar de bons moments. I quins destries? N'hi ha tants...

Enlairar-te des d'una vall i sentir la respiració quan puges el pendent... Descobrir les clavellines liles i el perfum excepcional dels grocs a l'atzar, un munt d'herbes boscanes...

 

  
Sentir el ressó de l'aigua de desglaç i el vent de la pineda...




Vorejar els llacs entre les roques i sucar-hi els peus mentre el sol 'banya la testa nua'...




Moments... Assaborir formatges, patés i una sobrassada sublim entre converses a dues bandes, a tres, a quatre. Empaitar papallones de nit a tot drap. Conèixer un Ludo de xopets i mojitos directe i sense embuts a can Tinc 7.

Emocions, i tant. Descobrir que de vegades ens deixem les coses pel món perquè som com som i ens accepten així. Valorar la comunicació i la confiança, i que educar els fills no s'acaba mai. Conèixer algú que no té por de sentir les emocions... Reconèixer tenir-les i acceptar-les.

Riure de nosaltres mateixos, amb els altres, riure, a pèl.

Acaronar algú que estimes...

'When you need a little love, I got a little love to share'...  I'll be there... The Jackson 5...


Vídeo de i'll be there jacksdon





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada