Total de visualitzacions de pàgina:

19 d’agost del 2017

On & Off

Darrers dies de vacances. No hi ha casualitats. L'havíem de fer, l'excursió, el mateix recorregut, poder transitar per les emocions i els records, i impregnar-los de nous estímuls. Quan ens hi posem, som imparables. El més impactant, la roca llisa. El més gustós aquests escamarlanets flamejats, el magret d'ànec amb salsa de maduixa... Enlairades. El futur té nom d'ermita i cingle.

Darrers dies de vacances, a la velocitat del vent, a la intensitat del moment, poder estimar, conversar,  compartir, lamentar, llegir en el cor del món les misèries, projectar el futur del mai més... Alhora vivint una giornata particolare, la truita de musclos més bona de la meva vida, Georges Winston, licor d'arròs, destil·lant mots... Passió... Entre llençols.

Darrers dies de vacances... Déu viatja amb portàtil i mòbil de darrera generació, en sóc testimoni, davant meu, el tren sempre em sorprèn, aquest home de negre amb alçacoll blanc... M'impacta una verge a la pantalla envoltada d'un rosari en forma de cor. Opus, és clar. Tanco els ulls aliena a la fe.

Darrers dies d'aquests dies. Estem 'on', diu una amiga, perquè vivim, perquè bebem a la salut del que no volem tornar ni a sentir ni a fer, perquè ja no ens creiem ni les mentides ni les mitges veritats que no són mentides però gairebé. On, ser a la vida. Off, allò que s'assembla més al mai més.

Darrers dies, darrers mots, els d'avui, baldada per l'esforç d'una caminada, afamada i amb ganes de deixar el cap entre cometes... Demà no s'acaba el món només les vacances. Espero que també els malsons. Aquests, aquests ben off.

'I'll make it shine you crazy world'... Selah Sue... This World


Vídeo de selah sue this world

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada