Total de visualitzacions de pàgina:

15 d’octubre del 2018

Esdeveniments

Deia Jorge Wagensberg que només podem tenir fe en el dubte i que un aforisme és un pretext per a un text fora de context. Que el futur no sigui un absolut de temps previsible em sembla si no imprescindible, necessari.

 Penso en els dies que vindran, un calendari a curt termini on hi càpiga l'espontaneïtat, l'arma menys previsible, la decisió voluntària dels esdeveniments que cal atendre per justos i sobretot per necessari.

Improvisar. També preveure. Sense por. O amb el dubte que dilueixes pel pur desig que les coses siguin d'una altra manera. Veure més enllà i ser capaç d'actuar.

 Dies de cims i lluita, de combatre injustícies, de ser ben a prop de les persones que van voler construir un futur valent. El poc a poc i l'ara, el pretext fora d'un context gens favorable

Per construir cal tenir molt clar els fonaments, les conviccions i del dubte fer-ne camins que duguin al nostre cim compartit.

Wagensberg, de nou 'La probabilitat és el grau de versemblança d’un esdeveniment abans d’ocórrer'. Des de la base i amunt. Davant les presons indignes, la lluita constant, ferma. I si cal fer agenda, que sigui per un futur valent.

Feliu Ventura... Lluís Llach... Que no s'apague la llum...





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada