Total de visualitzacions de pàgina:

20 de novembre del 2017

Bo, millor i encara més...

'Cuando has probado lo mejor ya no te apetece ni lo bueno', deia un amic meu amb qui sopava fa uns dies. Ens encanta jugar amb les paraules. Aquesta sensibilitat que compartim, el gust pels plaers inexhauribles.

Té raó el meu amic. El millor? Un sopar de coriandre i desig. Un dinar casolà i tendre.  Uns petons perfumats de bon dia. Una abraçada vora el foc de tardor. Coronar el cim damunt l'herba... El millor? El millor... Tu. Per a mi.

No sé mai de qui parles, Teresa. Quan escrius la concreció es difumina. Pots reconèixer el que sents a través d'un altre? Veure en el detall tots els matisos? El sentit figurat, els dobles sentits? L'escriptura és això, un cop l'alliberes dels dits flueix amb sentit propi.

Grans converses aquest cap de setmana. Una excursió excepcional, les imatges presents de cada indret, de cada conversa, de cada rialla... L'encís de trobar-te al bell mig de molts afectes. Enlairats. Bellmunt. La tardor encara il·lumina les fagedes, i els núvols baixos acaronen el Montseny. Moment, únic. El millor. Per a mi.


                                                                                            Foto: David Espinosa


Un munt de detalls: la generositat d'un tallat curt de cafè, els plans d'un futur d'excursions al Berguedà, l'abraçada reiki que et trasbalsa, l'humor bilbaí de Granollers que agraeixes, les confessions i el suport encara que tinguem procedències diferents, les truites d'espinacs, els entrepans de pernil, la ribera del Ter, la clara compartida, pentinar-nos els cabells esperant torn al lavabo, riure pels descosits...

I t'abraces perquè et sap greu dir adeu, que ja en desitgem una altra. Perquè sabem que tornarem a coincidir... Les persones som molt més properes del que ens pensem... Perquè sentim. Tan senzill com això. Quan descobreixes l'altre, quan aprecies el bo i millor, quan et sorprens i et deixes sorprendre...  El millor. Per a mi.

Tens raó. Bo, millor i encara més. El més important. Que sigui per a tu i per a mi. Que coincidim. No definir. Sentir.

Dolceta... Bee Gees.. Nothing Could Be Good...

Vídeo de bee gees nothing could be good










2 comentaris:

  1. Fa molts anys hi havia un anunci televisiu que acabava l'slogan amb un "...de lo bueno, lo mejor!" Després també hi ha aquella "coletilla" que diu (un altra en castellà) "...mejorando lo presente". I encara me'n sona una altra: A veces, lo mejor es enemigo de lo bueno.

    Estic fet un "lio" però m'encanta el què has escrit. Ets la millor.

    ResponElimina
  2. Gràcies, the best. Te'n dec una.... I més😘

    ResponElimina